Centre Point Resorts And Club

Palampur
Centre Point Resorts And Club Öne Çıkan Resim
Centre Point Resorts And Club Dış Mekan
Centre Point Resorts And Club İç Mekan
Centre Point Resorts And Club Yerinde Yemek
Centre Point Resorts And Club Oda Manzaraları
Image More +23 fotoğraf
Centre Point Resorts And Club
centre point complex bandla tea estate , Palampur

Palampur bölgesindeki Centre Point Resorts And Club konaklamanızda Jawali Ji Temple ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Shiva Temple ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Gopalpur Hayvanat Bahçesi ile 7,7 mi (12,4 km) ve Sobha Singh Sanat Galerisi ile 8,9 mi (14,4 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 8 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize masa, ücretsiz gazete servisi ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için bitişik şaraphane ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilebilir
Room
Executive Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilebilir

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x