Centre International de Séjour - Hostel

Centre De La Martinique, Fort-de-France
Centre International de Séjour - Hostel Genel
Centre International de Séjour - Hostel Genel
Centre International de Séjour - Hostel Öne Çıkan Resim
Centre International de Séjour - Hostel Dış Mekan
Centre International de Séjour - Hostel Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
Centre International de Séjour - Hostel
Rue Ernest Hemingway Zac Etang Zabricot Centre De La Martinique, Fort-de-France

Centre International de Séjour - Hostel konaklamanızda Fort-de-France bölgesinde, L'Etang Z'Abricots Marina ve Pierre-Aliker Stadyumu ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu hostel Centre des Metiers d'Art ile 4,6 km (2,9 mil) ve La Savane ile 5 km (3,1 mil) mesafede.

LE BOIS D'INDE, Centre International de Séjour - Hostel misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 66 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz için kapalı tenis kortu ve spor salonu bulunmaktadır. Bu hostelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Hostelde konferans alanı ve toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Basic
Basic Tek Kişilik Oda, 1 Yatak Odası
Room
Basic Üç Kişilik Oda, 3 Tek Kişilik Yatak, Engellilere Uygun
Room
Basic Dört Kişilik Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x