central street 9680

Lusaka
central street 9680 Genel
central street 9680 Genel
central street 9680 Genel
central street 9680 Genel
central street 9680 Genel
Image More +66 fotoğraf
central street 9680
Central St , Lusaka

Central street 9680 misafirlere Lusaka bölgesinde, golf sahasına yakın, Pakati Sunday Market ile 3,8 mi (6,1 km) mesafede ve Zambiya Ulusal Meclisi ile 4 mi (6,4 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu pansiyon Lechwe Vakfı Sanat Galerisi ile 5,5 mi (8,9 km) ve Parays Game Ranch ile 5,8 mi (9,4 km) mesafede.

Mint leaf lodge yemek servisi için ideal, bu pansiyonda, 5 restoran ve 9 kahve dükkânı veya kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki 5 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.30 arasında ücretli kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler özel havuz ve ısıtmalı zemin olan 120 ayrı ayrı dekore edilmiş odada konaklama ayrıcalığını yaşayabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, ayrıca iyi vakit geçirmeniz için iPad ve dijital TV kanalları vardır.

15 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya açık tenis kortları dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve gözetimli çocuk bakımı vardır. (Ücretsiz) plaj servisiyle sörf alanına ve kumsala ulaşmak çok kolay.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Bu pansiyonda etkinliklerde kullanılmak üzere 5 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Executive Oda (King)
Room
Executive Oda (Queen)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x