Central Plaza Port Douglas Apartments

Port Douglas
Central Plaza Port Douglas Apartments Genel
Central Plaza Port Douglas Apartments Öne Çıkan Resim
Central Plaza Port Douglas Apartments Dış Mekan
Central Plaza Port Douglas Apartments Yerinde Yemek
Central Plaza Port Douglas Apartments Oda Düzeni
Image More +47 fotoğraf
Central Plaza Port Douglas Apartments
37 Davidson Street , Port Douglas

Central Plaza Port Douglas Apartments misafirlere Port Douglas bölgesinde, plaj yakınında, Great Barrier Reef ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Macrossan Street ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Four Mile Plajı ile 0,4 mi (0,7 km) ve Port Village Alışveriş Merkezi ile 0,5 mi (0,9 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 26 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 32-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, jakuzi ve saç kurutma makinesi.

Açık havuz ve spa küveti dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Jakuzi
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Jakuzi
Apart
Apart Daire, 3 Yatak Odası, Jakuzi

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x