Central Park Motor Lodge

Christchurch
Central Park Motor Lodge Öne Çıkan Resim
Central Park Motor Lodge Dış Mekan
Central Park Motor Lodge Dış Mekan
Central Park Motor Lodge İç Mekan
Central Park Motor Lodge İç Mekan
Image More +40 fotoğraf
Central Park Motor Lodge
15 Riccarton Road , Christchurch

Central Park Motor Lodge konaklamanızda Christchurch merkezinde, Mona Vale ile 7 dakika yürüyüş mesafesinde ve Westfield Riccarton Alışveriş Merkezi ile 11 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu motel Riccarton House ile 1,2 km (0,8 mil) ve Christchurch Public Hastanesi ile 1,3 km (0,8 mil) mesafede.

Motelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.30 ve 9.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 14 odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Misafirlerimize telefon, mikrodalga fırın ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu motelde misafirler için ayrıca piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır. Kumar makinelerinde şansını denemek isteyen misafirler ücretsiz kumarhane gidiş geliş servisinden yararlanabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer 24 saat hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Stüdyo
Süit,
Süit, 1 Yatak Odası (1 Queen and 1 Twin Bed)
Deluxe
Deluxe Stüdyo
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Süit, 1 Yatak Odası (2 Queen Beds)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x