Central international apartment

Pearl River Deltası, Huanshi Dong Lu
Central international apartment Öne Çıkan Resim
Central international apartment Dış Mekan
Central international apartment Dış Mekan
Central international apartment Dış Mekan
Central international apartment İç Mekan
Image More +64 fotoğraf
Central international apartment
Building/B, Guangzhou Central Plaza No.22, Jianshe Dama Rd, Yuexiu District Pearl River Deltası, Huanshi Dong Lu

Guangzhou (Yuexiu) bölgesindeki Central international apartment misafirlere Guangzhou devlet satış mağazaları ve Guangzhou Sanat Müzesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Pekin Caddesi Yaya Sokağı ile 1,9 mi (3,1 km) ve Canton Kulesi ile 5,7 mi (9,2 km) mesafede.

Restoranda Central international apartment misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 130 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu apart dairede misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x