Central Inn

Lesser Sunda Islands, Senggigi
Central Inn Genel
Central Inn Öne Çıkan Resim
Central Inn Dış Mekan
Central Inn Dış Mekan
Central Inn Oda Manzaraları
Image More +37 fotoğraf
Central Inn
Jl. Raya Senggigi Km 8 Lesser Sunda Islands, Senggigi

Central Inn misafirlere Senggigi bölgesinde, plaj yakınında, Senggigi Plajı ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Senggigi Sanat Pazarı ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Pura Batu Bolong ile 1,2 mi (1,9 km) ve Pantai Kerandangan II ile 2,2 mi (3,5 km) mesafede.

Central Restaurant, Central Inn misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 24 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır. (Ücretli) servis sizi yakındaki plaja veya alışveriş merkezine ulaştıracak.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Premier Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x