Center Hotel Sharjah

Sharjah
Center Hotel Sharjah Genel
Center Hotel Sharjah Genel
Center Hotel Sharjah Genel
Center Hotel Sharjah Genel
Center Hotel Sharjah Öne Çıkan Resim
Image More +36 fotoğraf
Center Hotel Sharjah
Arabian Gulf St , Sharjah

Center Hotel Sharjah misafirlere Sharjah (Al Gharb) bölgesinde, Rolla Mall Alışveriş Merkezi ve Sharjah Museum of Islamic Civilisation ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Dubai Creek ile 11,1 mi (17,9 km) ve Gold Souk ile 11,4 mi (18,4 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 90 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için sağlık kulübü, açık havuz ve sauna bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Sharjah bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1830 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Süit
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x