Cempaka Villa Borobudur

Borobudur
Cempaka Villa Borobudur Genel
Cempaka Villa Borobudur Öne Çıkan Resim
Cempaka Villa Borobudur Dış Mekan
Cempaka Villa Borobudur Dış Mekan
Cempaka Villa Borobudur Dış Mekan
Image More +47 fotoğraf
Cempaka Villa Borobudur
Jalan Badrawati, Dusun Ngaran Lor , Borobudur

Borobudur bölgesindeki Cempaka Villa Borobudur konaklamanızda, Masjid Al-Ikhlas ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Borobudhur Traditional Market ile 11 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Borobudur Tapınağı ile 0,6 mi (1 km) ve Svargabumi Borobudur ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Otelin uluslar arası mutfak alanında uzman restoranı Cempaka misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

Misafirler için 15 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, Dağ Manzaralı
Room
Superior Oda, 1 Yatak Odası, Dağ Manzaralı
Room
Oda, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x