Celino Hotel

Amman
Celino Hotel Genel
Celino Hotel Öne Çıkan Resim
Celino Hotel Dış Mekan
Celino Hotel Dış Mekan
Celino Hotel Dış Mekan
Image More +48 fotoğraf
Celino Hotel
Taher Al-Jazaery Street , Amman

Celino Hotel konaklamanızda Amman merkezinde, Al Abdali Alışveriş Merkezi ve Kral I. Abdullah Camisi 10 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Ürdün Ulusal Güzel Sanatlar Galerisi ile 2,8 km (1,8 mil) ve Rainbow Street ile 3 km (1,9 mil) mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 27 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Özel küçük mutfak sayesinde yemeklerinizi hazırlamak kolay. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, iyi vakit geçirmeniz için LCD televizyon ve uydu kanalları vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, ortak alanda televizyon ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Business
Business Süit, 1 Yatak Odası, Mutfak, Şehir Manzaralı
Comfort
Comfort Süit, Mutfak, Şehir Manzaralı
Design
Design Süit, Mutfak, Şehir Manzaralı
Room
Design Süit, Mutfak, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x