Ceduna Motor Inn

Ceduna
Ceduna Motor Inn Genel
Ceduna Motor Inn Genel
Ceduna Motor Inn Genel
Ceduna Motor Inn Dış Mekan
Ceduna Motor Inn Dış Mekan
Image More +64 fotoğraf
Ceduna Motor Inn
49 McKenzie Street , Ceduna

Ceduna Motor Inn misafirlere Ceduna bölgesinde, havaalanı yakınında, Ceduna Golf Sahası ve Ceduna Aboriginal Arts & Culture Centre ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Murat Körfezi ile 0,7 mi (1,1 km) ve Ceduna Museum ile 0,7 mi (1,2 km) mesafede.

Otelin restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerehafta içi 7.00 ve 9.00 arasında ücretsiz kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 25 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafilere piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı vardır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Twin (Q+1)
Standard
Standard Double Room
Family
Family Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Budget
Budget Double Room, 1 Double Bed
Standard
Standard room, 1 Queen Bed
Budget
Budget Queen Twin
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x