Cedar Manor Bed and Breakfast

Vancouver Coast, Pitt Meadows
Cedar Manor Bed and Breakfast Öne Çıkan Resim
Cedar Manor Bed and Breakfast Dış Mekan
Cedar Manor Bed and Breakfast Dış Mekan
Cedar Manor Bed and Breakfast Dış Mekan
Cedar Manor Bed and Breakfast Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
Cedar Manor Bed and Breakfast
14567 Charlier Rd Vancouver Coast, Pitt Meadows

Pitt Meadows bölgesindeki Cedar Manor Bed and Breakfast misafirlere bölge parkında, Pitt Meadows Golf Kulübü ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Blue Heron Winery ile 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı oda ve kahvaltı sunan otel Coquitlam Centre ile 8,3 mi (13,3 km) ve Simon Fraser Üniversitesi ile 17,5 mi (28,1 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler DVD oynatıcı ve Akıllı televizyonlar bulunan 6 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Tempur-Pedic yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, jakuzi ve saç kurutma makinesi.

Spor salonu ve sezonluk açık havuz dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve genel oturma odası sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, çamaşırhane ve ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın mevcuttur. Pitt Meadows bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu oda ve kahvaltı sunan otel misafirlerimize 450 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Family
Family Dört Kişilik Oda
Grand
Grand Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x