Cedar Grove Inn

Middle Tennessee, Lebanon
Cedar Grove Inn Genel
Cedar Grove Inn Genel
Cedar Grove Inn Genel
Cedar Grove Inn Öne Çıkan Resim
Cedar Grove Inn Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
Cedar Grove Inn
3636 Cedar Grove Rd Middle Tennessee, Lebanon

Lebanon bölgesindeki Cedar Grove Inn misafirlere Grand Ole Opry ve Nissan Stadı bölgesinde konaklama imkânı sunmaktadır. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Country Music Şöhret K. ve Music City Center ile aynı bölgededir.

Cedar Grove Inn misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve LED televizyon bulunan 3 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Tempur-Pedic yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, lobide şömine ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Traditional Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Park Manzaralı
Room
Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x