Caza V1 Serviced Apartment

Tayland Doğu Sahili, Tha Pradu
Caza V1 Serviced Apartment Genel
Caza V1 Serviced Apartment Genel
Caza V1 Serviced Apartment Öne Çıkan Resim
Caza V1 Serviced Apartment Dış Mekan
Caza V1 Serviced Apartment Dış Mekan
Image More +77 fotoğraf
Caza V1 Serviced Apartment
8 Klongkhood Rd Tambol Tarpradoo Ampur Maung Tayland Doğu Sahili, Tha Pradu

Caza V1 Serviced Apartment konaklamanızda Rayong merkezinde, Rong Budist Tapınağı ve Star Akşam Pazarı ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu otel Wat Pa Pradu ile 1 km (0,6 mil) ve Noen Phra Pazarı ile 1,4 km (0,8 mil) mesafede.

V1 Kitchen misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi yapıyor, bu restoranı Tayland mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün ücretli kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunan 120 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya spor salonu gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otomatik satış makinesi sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x