Caves Dive Resort

Mindanao, Mambajao
Caves Dive Resort Öne Çıkan Resim
Caves Dive Resort Dış Mekan
Caves Dive Resort Dış Mekan
Caves Dive Resort Dış Mekan
Caves Dive Resort Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
Caves Dive Resort
Agoho, Mambajao Mindanao, Mambajao

Caves Dive Resort misafirlere Mambajao bölgesinde, plajda ve Agoho Plajı ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Beyaz Ada ile 1,1 mi (1,7 km) ve Ardent Kaplıcası ile 3,1 mi (5,1 km) mesafede.

Caves Dive Resort misafirlerine yemek servisi yapan market vardır. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

25 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Kır
Kır Evi (Fan )
Room
Kır Evi (Airconditioned)
Room
Oda, Ortak Banyo (Backpacker)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x