Cavarchino B&B

Chianti Bölgesi, Gaiole in Chianti
Cavarchino B&B Öne Çıkan Resim
Cavarchino B&B Dış Mekan
Cavarchino B&B Dış Mekan
Cavarchino B&B Dış Mekan
Cavarchino B&B Dış Mekan
Image More +31 fotoğraf
Cavarchino B&B
Via di Vertine, 12 Chianti Bölgesi, Gaiole in Chianti

Gaiole in Chianti bölgesindeki Cavarchino B&B misafirlere kırsal bölgede, San Sigismondo Kilisesi ve Gaiole in Chianti Stadı ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Piazza del Campo ile 21,2 mi (34 km) ve Siena Katedrali ile 23,4 mi (37,6 km) mesafede.

Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 6 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Toskana stili oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve piknik alanı sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda (Spaltenna)
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda (Barbischio)
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda (Vertine)
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda (Montegrossi)
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda (Castagnoli)
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda (Meleto)
Room
Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x