Caux-Breizh

Rohan
Caux-Breizh Genel
Caux-Breizh Genel
Caux-Breizh Genel
Caux-Breizh Öne Çıkan Resim
Caux-Breizh Dış Mekan
Image More +34 fotoğraf
Caux-Breizh
10 Rue du Stade , Rohan

Rohan bölgesindeki Caux-Breizh konaklamanızda, Notre-Dame de Timadeuc Cistercian Manastırı ve Aziz Nikola Kilisesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Palais des Congres kongre sarayı ile 7,6 mi (12,3 km) ve Aquarev Parkı ile 8 mi (12,9 km) mesafede.

Caux-Breizh misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler 4 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve mikrodalga fırın ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve portatif vantilatörler gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize masaj ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda (Pays de Caux )
Üç
Üç Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x