Catussaba Business

Stella Maris
Catussaba Business Genel
Catussaba Business Genel
Catussaba Business Öne Çıkan Resim
Catussaba Business Dış Mekan
Catussaba Business Dış Mekan
Image More +23 fotoğraf
Catussaba Business
Alameda Dilson Jatahy Fonseca, nº 105 Itapuã , Stella Maris

Salvador (Stella Maris) bölgesindeki Catussaba Business misafirlere Itapua Plajı ve Itapua Deniz Feneri ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Salvador Tarım Fuarı Parkı ile 10,1 km (6,3 mil) ve Mercado Modelo ile 27,4 km (17 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.

Misafirler için 133 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Salvador bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1614 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Apartamento Executivo (1 criança de até 6 anos incluída)
Room
Executive Plus Apartment (Pool View)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x