Catherine Plaza Hotel

Sinai Peninsula, St. Catherine
Catherine Plaza Hotel Genel
Catherine Plaza Hotel Öne Çıkan Resim
Catherine Plaza Hotel Dış Mekan
Catherine Plaza Hotel Dış Mekan
Catherine Plaza Hotel Dış Mekan
Image More +34 fotoğraf
Catherine Plaza Hotel
St Catherine Sinai Peninsula, St. Catherine

Catherine Plaza Hotel misafirlere St. Catherine bölgesinde, havaalanı yakınında ve Saint Catherine Manastırı ile 6 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Sina Dağı ile 6,1 mi (9,8 km) ve Mt Sinai ile 18,5 mi (29,8 km) mesafede.

The Round yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için otelde ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 160 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, otelde alışveriş ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Basic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x