Catania Crossing B&B Rooms and Comforts

Doğu Sicilya, Katanya
Catania Crossing B&B Rooms and Comforts Öne Çıkan Resim
Catania Crossing B&B Rooms and Comforts Dış Mekan
Catania Crossing B&B Rooms and Comforts Dış Mekan
Catania Crossing B&B Rooms and Comforts İç Mekan
Catania Crossing B&B Rooms and Comforts İç Mekan
Image More +24 fotoğraf
Catania Crossing B&B Rooms and Comforts
Via Teocrito 14 Doğu Sicilya, Katanya

Catania Crossing B&B Rooms and Comforts misafirlere Katanya (Katanya Kent Merkezi) bölgesinde, Via Etnea Alışveriş Bölgesi yakınında ve Piazza Stesicoro ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu aile dostu oda ve kahvaltı sunan otel Piazza del Duomo ile 1,1 km (0,7 mi) ve Catania Katedrali ile 1,1 km (0,7 mi) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler 4 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve Frette Italian çarşaf takımı bulunur ve tüm odalarda Tek Kişilik çekyat vardır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 30-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) mevcuttur. (Ücretli) servis sizi yakındaki plaja veya alışveriş merkezine ulaştıracak.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x