Casuarina Resort & Spa

Trou aux Biches
Casuarina Resort & Spa Genel
Casuarina Resort & Spa Genel
Casuarina Resort & Spa Genel
Casuarina Resort & Spa Genel
Casuarina Resort & Spa Genel
Image More +93 fotoğraf
Casuarina Resort & Spa
Coastal Road , Trou aux Biches

Casuarina Resort & Spa misafirlere Trou aux Biches bölgesinde, plajda, Trou aux Biches Plajı ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Mont Choisy Plajı ile yaya olarak 11 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Mont Choisy Le Golf Golf Kulübü ile 1,6 mi (2,5 km) ve Maheswarnath ile 1,8 mi (2,9 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Le Boucannier restoranı okyanus manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya plaj bar bulunuyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 108 klimalı odada minibar mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz, spa küveti ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda
Oda (Privilege)
Room
Bungalov
Room
Standard Oda
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x