Castle Landing

Atlantik İlleri, Placentia
Castle Landing Öne Çıkan Resim
Castle Landing Dış Mekan
Castle Landing Dış Mekan
Castle Landing İç Mekan
Castle Landing İç Mekan
Image More +10 fotoğraf
Castle Landing
16 Larkin Drive, Highway 100 Atlantik İlleri, Placentia

Castle Landing konaklamanızda Placentia bölgesinde, okyanus kıyısında, O'Reilly House Müzesi ve Placentia Bay Cultural Arts Centre ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Castle Hill Ulusal Tarihi Bölgesi ile 1,6 km (1 mi) mesafede.

Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için iPod takma konsolu olan 12 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere portatif vantilatörler ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafilere ortak alanda televizyon ve piknik alanı sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

x