Castillo Blarney Inn

Cabo San Lucas
Castillo Blarney Inn Öne Çıkan Resim
Castillo Blarney Inn Dış Mekan
Castillo Blarney Inn Dış Mekan
Castillo Blarney Inn Dış Mekan
Castillo Blarney Inn Dış Mekan
Image More +67 fotoğraf
Castillo Blarney Inn
Calle Libertad s/n Col. Lienzo Charro , Cabo San Lucas

Castillo Blarney Inn konaklamanızda Los Cabos merkezinde, Cabo San Lucas Marinası ve San Lucas Koyu ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu apart daire The Arch ile 2,5 km (1,6 mil) ve Aşıklar Plajı ile 2,5 km (1,6 mil) mesafede.

Luna Italiana, Castillo Blarney Inn misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 6 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 48-inç LED televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu Koloniyel stili apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, Okyanus Manzaralı
Family
Family Süit, Okyanus Manzaralı
Room
Junior Süit, Okyanus Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x