Castello San Marco Charming Hotel & Spa

Doğu Sicilya, Calatabiano
Castello San Marco Charming Hotel & Spa Genel
Castello San Marco Charming Hotel & Spa Öne Çıkan Resim
Castello San Marco Charming Hotel & Spa Dış Mekan
Castello San Marco Charming Hotel & Spa Dış Mekan
Castello San Marco Charming Hotel & Spa Dış Mekan
Image More +73 fotoğraf
Castello San Marco Charming Hotel & Spa
Via San Marco 40 Doğu Sicilya, Calatabiano

Calatabiano bölgesindeki Castello San Marco Charming Hotel & Spa misafirlere deniz kıyısında, Greek Ruins ve Marina di Cottone Plajı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Giardini Naxos Plajı ile 5,6 km ve Naxos Arkeoloji Alanı ve Müzesi ile 5,9 km mesafede.

Akdeniz mutfağı seven misafirler için I MASTRI FLAVETTA ideal; otelde yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için belirli saatlerde oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Misafirlere içecek servisi yapan bar/oturma salonu, plaj bar veya havuz kenarı barı mevcut. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 30 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve odada masaj hizmeti gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Özel plajda bir günden sonra açık havuz ve spa küveti dâhil dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanabilirsiniz. Bu Barok stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, limuzin hizmeti ve hızlı giriş mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Süit
Junior
Junior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Süit
Room
Junior Süit
Room
Grand Süit
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Junior Süit, Teras
Room
Classic Süit
Room
Luxury Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x