Castello di Leonina Relais

Crete Senesi, Asciano
Castello di Leonina Relais Öne Çıkan Resim
Castello di Leonina Relais Dış Mekan
Castello di Leonina Relais Dış Mekan
Castello di Leonina Relais Dış Mekan
Castello di Leonina Relais Dış Mekan
Image More +48 fotoğraf
Castello di Leonina Relais
Strada Di Leonina 5 Crete Senesi, Asciano

Asciano bölgesindeki Castello di Leonina Relais misafirlere kırsal bölgede, San Martino ve Siena Stadyumu ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Piazza del Campo ile 12,9 km ve Torre del Mangia ile 13,1 km mesafede.

İtalyan mutfağı sevenler için Il Balcone di Leonina ideal; otelin restoranı misafirlere bahçe manzarasına nazır ve açık havada yemek servisi yapıyor. Ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 21 klimalı odada minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, bide ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz açık havuz, spa küveti ve sauna gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Junior Süit
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x