Castello di Casapozzano

Orta di Atella
Castello di Casapozzano Genel
Castello di Casapozzano Genel
Castello di Casapozzano Genel
Castello di Casapozzano Öne Çıkan Resim
Castello di Casapozzano Dış Mekan
Image More +29 fotoğraf
Castello di Casapozzano
Via Bugnano 19 , Orta di Atella

Castello di Casapozzano konaklamanızda Orta di Atella bölgesinde, Caserta Kraliyet Sarayı ile 22 km (13,7 mi) ve Spaccanapoli ile 23,7 km (14,7 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Napoli Ulusal Arkeoloji Müzesi ile 24,2 km (15,1 mil) ve Napoli Arkeoloji Müzesi ile 24,9 km (15,5 mil) mesafede.

Otelin restoranı Castello di Casapozzano misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve öğlen arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler 3 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 22-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı vardır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Orta di Atella bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 861 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Apart Daire, Sauna
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Mutfak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x