Castello di Bossi

Chianti Bölgesi, Bossi
Castello di Bossi Genel
Castello di Bossi Genel
Castello di Bossi Genel
Castello di Bossi Genel
Castello di Bossi Genel
Image More +168 fotoğraf
Castello di Bossi
Località Bossi Chianti Bölgesi, Bossi

Castelnuovo Berardenga bölgesindeki Castello di Bossi misafirlere kırsal bölgede, San Felice Winery ve Peyzaj Müzesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu çiftlik oteli Piazza del Campo ile 11,6 mi (18,6 km) ve Siena Katedrali ile 13,8 mi (22,2 km) mesafede.

Castello di Bossi misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlere her gün 9.00 ve 11.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz şömine bulunan 5 klimalı odalarda evlerinin konforunu yaşayabilmektedir. Odalarda özel veranda bulunur. Özel küçük mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Bitişik şaraphane ve sezonluk açık havuz dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu çiftlik otelinde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Castelnuovo Berardenga bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu çiftlik oteli misafirlerimize 1292 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Daire
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası (Virgilio)
Apart
Apart Daire (Duplex Geranio)
Deluxe
Deluxe Apart Daire
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası (Beatrice)
Family
Family Daire
Apart
Apart Daire, 3 Yatak Odası (Romeo)
Panoramic
Panoramic Apart Daire
Room
Grand Apart Daire
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası (Dante)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x