Castello City Hotel

Kandiye
Castello City Hotel Genel
Castello City Hotel Genel
Castello City Hotel Genel
Castello City Hotel Genel
Castello City Hotel Genel
Image More +94 fotoğraf
Castello City Hotel
62 Martyron 1, Avenue , Kandiye

Castello City Hotel misafirlere Kandiye bölgesinde, tarihi bölgede, Kandiye Limanı ve Venedik Duvarları ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Knossos Sarayı ile 4,7 mi (7,6 km) ve Hanya Kapısı ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Yunan mutfağı sevenler için The 5th floor ideal; otelin restoran içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ve okyanus manzarasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için ücretsiz resepsiyon mevcuttur.

Misafirler için buzdolabı olan 68 oda mevcuttur. Odanızda bir memory foam (visko elastik) yatak bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca bebek bakımı (ücretli) ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Kandiye bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 70 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Oda, Şehir Manzaralı
Deluxe
Deluxe Oda, Deniz Manzaralı
Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda, Şehir Manzaralı
Family
Family Oda (Family)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x