Castello Antico Hotel

Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Doğu Mani
Castello Antico Hotel Öne Çıkan Resim
Castello Antico Hotel Dış Mekan
Castello Antico Hotel Dış Mekan
Castello Antico Hotel Dış Mekan
Castello Antico Hotel Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
Castello Antico Hotel
Mavrovouni, Gytheio Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Doğu Mani

Castello Antico Hotel misafirlere Doğu Mani bölgesinde, plajda, Ionian Sea ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Mavrovouni Plajı ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Cranae Adası ile 2,8 mi (4,6 km) ve Ancient Theatre ile 3 mi (4,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 27 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odanızda bir Select Comfort yatak bulunur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve kütüphane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Üç
Üç Kişilik Oda
Üç
Üç Kişilik Oda, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x