Castelar Hotel

Santa Fe
Castelar Hotel Genel
Castelar Hotel Genel
Castelar Hotel Genel
Castelar Hotel Genel
Castelar Hotel Genel
Image More +41 fotoğraf
Castelar Hotel
25 de Mayo 2349 , Santa Fe

Santa Fe bölgesindeki Castelar Hotel konaklamanızda, Museo Del Colegio De Medicos ve Jewish Museum in Santa Fe Hinenu ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Centro Cultural Provincial ile 0,8 mi (1,2 km) ve Metropolitana Katedrali ile 0,9 mi (1,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.00, hafta sonu 7.30 ve 10.30 arasında yapılmaktadır.

108 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve asansör mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Executive
Executive İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Presidential
Presidential Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Premium Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Executive Tek Kişilik Oda
Room
Executive Üç Kişilik Oda
Room
Executive Üç Kişilik Oda, Birden Çok Yatak
Room
Comfort Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x