Cassino Tower Campinas Cambui

Interior De São Paulo, Campinas
Cassino Tower Campinas Cambui Genel
Cassino Tower Campinas Cambui Genel
Cassino Tower Campinas Cambui Öne Çıkan Resim
Cassino Tower Campinas Cambui Dış Mekan
Cassino Tower Campinas Cambui Dış Mekan
Image More +52 fotoğraf
Cassino Tower Campinas Cambui
Rua Boaventura Do Amaral 1274 Cambui Interior De São Paulo, Campinas

Cassino Tower Campinas Cambui konaklamanızda Campinas merkezinde, Moises Lucarelli Stadı ve İguatemi Alışveriş Merkezi ile 15 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Expo Dom Pedro Fuar Merkezi ile 8,6 km ve UNICAMP Universidade Estadual de Campinas Üniversitesi ile 13,4 km mesafede.

Restaurante Cassino Tower Campinas Cambui misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz market alternatifi de var. Misafirlerehafta içi 6.00 ve 10.00 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 83 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için kapalı havuz, sauna ve spor salonu vardır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde alışveriş ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Campinas bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1453 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Luxo Twin
Room
Luxo Casal
Room
Suite

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x