Cassidys Hotel

Leinster, Dublin
Cassidys Hotel Genel
Cassidys Hotel Genel
Cassidys Hotel Genel
Cassidys Hotel Öne Çıkan Resim
Cassidys Hotel Dış Mekan
Image More +34 fotoğraf
Cassidys Hotel
Cavendish Row Upper O’Connell Street Leinster, Dublin

Cassidys Hotel konaklamanızda Dublin merkezinde, Christ Church Katedrali ve Trinity College ile 15 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu aile dostu otel Dublin Şatosu ile 2,4 km (1,5 mi) ve St. Patrick’s Cathedral ile 2,6 km (1,6 mi) mesafede.

Restaurant 6 yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için otelde ayrıca oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 11.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 119 oda mevcuttur. Select Comfort yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz için spor salonu, ücretsiz kablosuz İnternet ve bebek bakımı (ücretli) bulunmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Dublin bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 549 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Kişilik Oda
Classic
Classic İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Family
Family Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Classic Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x