Casona San Nicolás

Robles
Casona San Nicolás Genel
Casona San Nicolás Genel
Casona San Nicolás Öne Çıkan Resim
Casona San Nicolás Dış Mekan
Casona San Nicolás Dış Mekan
Image More +47 fotoğraf
Casona San Nicolás
Km 4 vía Arcabuco , Robles

Villa de Leyva bölgesindeki Casona San Nicolás misafirlere banliyöde, Carmen Müzesi ve Casa Museo Luis Alberto Acuna ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Plaza Major of Villa de Leyva Meydanı ile 2,9 mi (4,6 km) ve Casa Museo de Antonio Ricaurte ile 3 mi (4,8 km) mesafede.

Otelin İtalyan mutfağı alanında uzman restoranı Caferia misafirlere bahçe manzarasına nazır ve açık havada yemek keyfi sunuyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 13 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu Koloniyel stili otelde misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, düğün organizasyonu hizmeti ve lobide şömine sunulmaktadır. Misafirler 5 kilometre içinde çalışan (ücretli) servisi kullanarak çevreyi gezebilir.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda, Birden Çok Yatak
Superior
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Bungalov,
Bungalov, 2 Yatak Odası
Room
Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Superior Oda, 2 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x