Casona Rural de Maipu

Mendoza Şarap Bölgesi, Bajo Lunlunta
Casona Rural de Maipu Genel
Casona Rural de Maipu Genel
Casona Rural de Maipu Genel
Casona Rural de Maipu Genel
Casona Rural de Maipu Genel
Image More +38 fotoğraf
Casona Rural de Maipu
Franklin Villanueva 3720 Mendoza Şarap Bölgesi, Bajo Lunlunta

Casona Rural de Maipu konaklamanızda Bajo Lunlunta bölgesinde, Bodega Domaine St. Diego ile 0,4 km (0,2 mi) ve Lagarde Şaraphanesi ile 7,9 km (4,9 mi) mesafede olacaksınız. Bu aile dostu kır evi Bodega Norton ile 12,8 km (7,9 mi) ve Bodega Penaflor ile 14,8 km (9,2 mi) mesafede.

Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 2 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi bulunur. Misafirlerimize kahve/çay makinesi ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu kır evinde ayrıca bitişik şaraphane ve açık havuz sunulmaktadır. Bu Koloniyel stili kır evinde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. Misafirler 300 kilometre içinde çalışan (ücretli) servisi kullanarak çevreyi gezebilir.

Misafirler için limuzin hizmeti, ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın ve ortak kullanılan alanda bir buzdolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic House, 2 Bedrooms
Room
Classic Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x