Casona Plaza

Peru Dağlık Bölgesi, Puno
Casona Plaza Genel
Casona Plaza Genel
Casona Plaza Genel
Casona Plaza Genel
Casona Plaza Genel
Image More +63 fotoğraf
Casona Plaza
Calle Arequipa Nro 655 Peru Dağlık Bölgesi, Puno

Casona Plaza misafirlere Puno merkezinde, Puno, Armas Meydanı ve Puno Katedrali yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Lake Titicaca - Puno (ve civarı) ile 0,9 mi (1,4 km) ve Puno Merkez Pazarı ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Yemek servisi için LOS FAROLES ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

Misafirler için 60 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo ve duş/küvet kombinasyonu ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine mevcuttur.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Misafirlerimiz için ücretsiz kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Süit
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, Özel Banyo
Room
Classic Dört Kişilik Oda, 1 Yatak Odası, Özel Banyo
Room
Basic Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x