Casona Granado

Doğu Endülüs, El Pilar y Provincias
Casona Granado Genel
Casona Granado Genel
Casona Granado Genel
Casona Granado Genel
Casona Granado Dış Mekan
Image More +74 fotoğraf
Casona Granado
El Pilar Barriada de Lubrin 45 Doğu Endülüs, El Pilar y Provincias

Casona Granado konaklamanızda Sorbas bölgesinde, Almeria Yarış Pisti ile 26,2 km (16,3 mi) ve Cabo de Gata-Níjar Doğa Parkı ile 35,2 km (21,8 mi) mesafede olacaksınız. Bu butik hostel Oasys MiniHollywood Tema Parkı ile 45,4 km (28,2 mi) ve Muertos Plajı ile 51,5 km (32 mi) mesafede.

Otelin yerel mutfak alanında uzman restoranı Restaurante Albar misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

8 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için açık havuz ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu hostelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Engellilere Uygun
Süit,
Süit, Dağ Manzaralı
Family
Family Oda, 1 Yatak Odası, Dağ Manzaralı
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x