Casina Margherita

Montepulciano D'abruzzo Şarap Bölgesi, Canzano
Casina Margherita Öne Çıkan Resim
Casina Margherita Dış Mekan
Casina Margherita İç Mekan
Casina Margherita Şaraphane
Casina Margherita Şaraphane
Image More +19 fotoğraf
Casina Margherita
Località Casale, 15 Montepulciano D'abruzzo Şarap Bölgesi, Canzano

Canzano bölgesindeki Casina Margherita konaklamanızda Fondazione Malvina Menegaz ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Santa Maria di Propezzano Manastırı ile 10 dakika mesafede olacaksınız. Bu kır evi Calanchi di Atri Bölgesi Doğa Koruma alanı ile 9 mi (14,5 km) ve Chiesa di Santa Maria delle Grazie ile 9,4 mi (15,2 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

5 oda mevcuttur. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler bitişik şaraphane gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu kır evinde misafirler için ayrıca lobide şömine ve piknik alanı vardır.

Misafirler için valiz dolabı ve ortak kullanılan alanda bir buzdolabı vardır. Canzano bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu köy evi misafirlerimize 215 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Teras

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x