Cascina Montiglio

Kuzey Piedmont, Quagliuzzo
Cascina Montiglio Öne Çıkan Resim
Cascina Montiglio Dış Mekan
Cascina Montiglio Dış Mekan
Cascina Montiglio Dış Mekan
Cascina Montiglio Dış Mekan
Image More +27 fotoğraf
Cascina Montiglio
Regione Montiglio Kuzey Piedmont, Quagliuzzo

Cascina Montiglio konaklamanızda Quagliuzzo bölgesinde, Castello ducale di Aglie ile 9,3 km (5,8 mi) ve Ivrea Katedrali ile 14,1 km (8,7 mi) mesafede olacaksınız. Bu çiftlik oteli Castello d'Ivrea ile 14,1 km (8,8 mil) ve Lake Sirio ile 15,4 km (9,6 mil) mesafede.

Cascina Montiglio misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 6 odada ısıtmalı zemin ve LED televizyon vardır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu çiftlik otelinde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve bisiklet saklama alanı sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Bucaneve)
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda (Primula)
Room
Tek Büyük Yataklı Oda (Peonia)
Room
Tek Büyük Yataklı Oda (Viola)
Room
Elite Süit (Camelia)
Room
Süit (Lavanda)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x