CasaVostra al Parco

Katanya
CasaVostra al Parco Öne Çıkan Resim
CasaVostra al Parco Dış Mekan
CasaVostra al Parco Kahvaltı
CasaVostra al Parco Kahvaltı
CasaVostra al Parco Oda Manzaraları
Image More +26 fotoğraf
CasaVostra al Parco
Via del Bosco 31b , Katanya

CasaVostra al Parco misafirlere Katanya (Picanello-Ognina-Barriera-Canalicchio) bölgesinde, Via Etnea Alışveriş Bölgesi ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde ve Catania Üniversitesi ile yaya olarak 11 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu konak otel Etna Dağı ile 9 mi (14,5 km) ve Catania Katedrali ile 3,3 mi (5,2 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 2 klimalı oda buzdolabı ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve bide vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Teras, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x