Casavacanze La Vigna

Cilento (bölge), Montesano sulla Marcellana
Casavacanze La Vigna Öne Çıkan Resim
Casavacanze La Vigna Dış Mekan
Casavacanze La Vigna Dış Mekan
Casavacanze La Vigna Dış Mekan
Casavacanze La Vigna Dış Mekan
Image More +14 fotoğraf
Casavacanze La Vigna
Via Lucitiello 1 Cilento (bölge), Montesano sulla Marcellana

Montesano sulla Marcellana bölgesindeki Casavacanze La Vigna konaklamanızda, St. Francis Manastırı ile 6,7 mi (10,8 km) ve Joe Petrosino Müzesi ile 7,7 mi (12,4 km) mesafede olacaksınız. Bu pansiyon Kent Multimedya Müzesi ile 8,1 mi (13,1 km) ve Certosa di San Lorenzo di Padula Manastırı ile 9,1 mi (14,7 km) mesafede.

Casavacanze La Vigna misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 3 oda mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere vantilatör gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda misafirlere lobide şömine, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Dağ Manzaralı
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Room
Dört Kişilik Oda, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x