CasaTuris 1a Linea San Juan Playa

Costa Blanca, San Juan Plajı
CasaTuris 1a Linea San Juan Playa Genel
CasaTuris 1a Linea San Juan Playa Genel
CasaTuris 1a Linea San Juan Playa Genel
CasaTuris 1a Linea San Juan Playa Öne Çıkan Resim
CasaTuris 1a Linea San Juan Playa Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
CasaTuris 1a Linea San Juan Playa
Avenida de Niza Costa Blanca, San Juan Plajı

CasaTuris 1a Linea San Juan Playa misafirlere Alicante (San Juan Plajı) bölgesinde, La Caleta ve Playa de Mutxavista ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Alicante Limanı ile 5,2 mi (8,4 km) ve El Corte Ingles Alışveriş Merkezi ile 5,5 mi (8,9 km) mesafede.

CasaTuris 1a Linea San Juan Playa misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve öğlen arasında ücretsiz kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunan klimalı odalarda evlerinin rahatını yaşayabilmektedir. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Misafirlerimize masa ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Misafirlerimiz için açık havuz ve sauna bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Teras

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x