Casas del Mar Boutique

Batı Endülüs, Casares
Casas del Mar Boutique Öne Çıkan Resim
Casas del Mar Boutique Dış Mekan
Casas del Mar Boutique Dış Mekan
Casas del Mar Boutique İç Mekan
Casas del Mar Boutique Oda Manzaraları
Image More +23 fotoğraf
Casas del Mar Boutique
Urbanización Casares del Mar Ctra. Nac. 340 km 147 Batı Endülüs, Casares

Casas del Mar Boutique misafirlere Casares (Bahía de Casares) bölgesinde, Malaga Province Beaches ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde ve Piedra Paloma Dog Beach ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan daire Playa Ancha ile 0,3 mi (0,6 km) ve Dona Julia Golf Kulübü ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Misafirler için 36 odada terasta özel spa küveti ve düz ekran televizyon vardır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde buzdolabı, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Ayrı küvet ve duş olan banyolarda jakuzi ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Gallery
Gallery Çatı Katı Süiti (Penthouse)
Panoramic
Panoramic Çatı Katı Süiti (Penthouse)
Luxury
Luxury Çatı Katı Süiti (Penthouse)
Premium
Premium Çatı Katı Süiti (Penthouse)
Gallery
Gallery Apart Daire
Luxury
Luxury Apart Daire
Panoramic
Panoramic Apart Daire
Premium
Premium Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x