Casanovas Hotel Boutique

Teusaquillo
Casanovas Hotel Boutique Öne Çıkan Resim
Casanovas Hotel Boutique Dış Mekan
Casanovas Hotel Boutique Dış Mekan
Casanovas Hotel Boutique İç Mekan
Casanovas Hotel Boutique İç Mekan
Image More +35 fotoğraf
Casanovas Hotel Boutique
Transversal 17a Bis No 36-60 Barrio Teusaquillo , Teusaquillo

Casanovas Hotel Boutique misafirlere Bogotá (Teusaquillo) bölgesinde, Calle 26 ve Cementerio Central (Merkez Mezarlığı) ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Bogotá ABD Elçiliği ile 3,3 mi (5,2 km) ve Park 93 ile 5,6 mi (9,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün ücretsiz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 8 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer 24 saat hizmet vermektedir, ayrıca otelde kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Kişilik Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x