CASAMIA Oceanfront Condo Nilaveli

Kuchchaveli
CASAMIA Oceanfront Condo Nilaveli Öne Çıkan Resim
CASAMIA Oceanfront Condo Nilaveli Dış Mekan
CASAMIA Oceanfront Condo Nilaveli Kahvaltı
CASAMIA Oceanfront Condo Nilaveli Yerinde Yemek
CASAMIA Oceanfront Condo Nilaveli Oda Manzaraları
Image More +19 fotoğraf
CASAMIA Oceanfront Condo Nilaveli
APT No 5-3-02, No 532-D1, Mill Rd Trincomalee , Kuchchaveli

Bu apart otel konaklamanızda Nilaveli bölgesinde, Nilaveli Plajı ile 0,1 km (0,1 mi) ve Uppuveli Plajı ile 9,1 km (5,7 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı apart daire Balık Pazarı ile 14,1 km ve Trincomalee Limanı ile 14,4 km mesafede.

Restaurant yemek servisi için ideal, ayrıca apart dairenin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.30 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş apart dairede mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve mikrodalga fırın var. Keyifli vakit geçirmeniz için 50-inç LED televizyon ve şifreli televizyon kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için pilav pişirici ve çamaşır makinesi sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri her konaklamada bir kere verilmeketdir.

Misafirlerimiz için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, çamaşırhane ve asansör mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Luxury Apart Daire, Birden Çok Yatak, Engellilere Uygun, Okyanus Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x