Casale Rurale

San Marco Evangelista
Casale Rurale Genel
Casale Rurale Genel
Casale Rurale Genel
Casale Rurale Dış Mekan
Casale Rurale Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
Casale Rurale
Via Vincenzo Monti 8 , San Marco Evangelista

San Marco Evangelista bölgesindeki Casale Rurale misafirlere alışveriş merkezi bağlantılı, Chiostro di Sant'Agostino ve Chiesa San Francesco di Paola ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Caserta Kraliyet Sarayı ile 6,3 mi (10,2 km) ve Clinica Sant'Anna ile 3 mi (4,8 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelin restoranı Restaurant akşam yemeği için ideal, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 5 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve bide bulunur.

Sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Dört
Dört Kişilik Oda
Dört
Dört Kişilik Oda
Dört
Dört Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x