Casale Graffetta

Sicilya Güney Sahili, Ispica
Casale Graffetta Genel
Casale Graffetta Öne Çıkan Resim
Casale Graffetta Dış Mekan
Casale Graffetta Yerinde Yemek
Casale Graffetta Yerinde Yemek
Image More +9 fotoğraf
Casale Graffetta
Contrada Graffetta Sicilya Güney Sahili, Ispica

Ispica bölgesindeki Casale Graffetta konaklamanızda, Pietre Nere Plajı ve Vini di Olindo Giuseppe ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu tatil evi Santa Maria di Focallo Plajı ile 2,9 mi (4,7 km) ve Cabrera Kulesi ile 3,6 mi (5,9 km) mesafede.

Otelin yerel mutfak alanında uzman restoranı Casale Graffetta misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 6 odada küçük mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo ile derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve asansör vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Ev, 2 Yatak Odası (Salvia)
Classic
Classic Ev, 2 Yatak Odası (Timo)
Room
Comfort Ev, 2 Yatak Odası (Lavanda)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x