Casale Clemente

Sicilya Güney Sahili, Tresauro
Casale Clemente Genel
Casale Clemente Genel
Casale Clemente Genel
Casale Clemente Genel
Casale Clemente Genel
Image More +35 fotoğraf
Casale Clemente
C/da Maiorana snc Sicilya Güney Sahili, Tresauro

Casale Clemente konaklamanızda Ragusa bölgesinde, Donnafugata Şatosu ile 10,5 km (6,5 mi) ve San Giovanni Battista Katedrali ile 10,5 km (6,6 mi) mesafede olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Palazzo Bertini ile 10,8 km (6,7 mil) ve Museo Archeologico Regionale Ibleo ile 10,9 km (6,8 mil) mesafede.

Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 3 odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 32-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca çatı katında teras ve bahçe mevcuttur. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve ortak kullanılan alanda bir buzdolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Comfort
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x