Casale 1821

Sicilya Güney Sahili, Ragusa
Casale 1821 Öne Çıkan Resim
Casale 1821 Dış Mekan
Casale 1821 Dış Mekan
Casale 1821 Dış Mekan
Casale 1821 Dış Mekan
Image More +52 fotoğraf
Casale 1821
Strada Provinciale 60 Sicilya Güney Sahili, Ragusa

Ragusa bölgesindeki Casale 1821 konaklamanızda Clinica del Mediterraneo ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Ragusa Archaeological Museum ile 8 dakika mesafede olacaksınız. Bu kır evi San Giovanni Battista Katedrali ile 4 mi (6,4 km) ve Iblean Arkeoloji Müzesi ile 4,2 mi (6,8 km) mesafede.

6 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sezonluk açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu kır evinde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası
Exclusive
Exclusive Süit, Birden Çok Yatak
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Room
Comfort Dört Kişilik Oda
Room
Deluxe Stüdyo Süit, 1 Yatak Odası
Room
Panoramic Süit, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x