Casablanca Guest Inn

Sekondi-Takoradi
Casablanca Guest Inn Genel
Casablanca Guest Inn Genel
Casablanca Guest Inn Öne Çıkan Resim
Casablanca Guest Inn Dış Mekan
Casablanca Guest Inn Dış Mekan
Image More +5 fotoğraf
Casablanca Guest Inn
Starfish Loop , Sekondi-Takoradi

Casablanca Guest Inn misafirlere Sekondi-Takoradi bölgesinde, havaalanı yakınında ve Pazar Meydanı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu küçük otel Metal Haç Hisarı ile 22,1 mi (35,6 km) ve Butre ile 27,1 mi (43,6 km) mesafede.

Casablanca Guest Inn misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için özel havuz bulunan 20 odamız vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Misafirlerimiz için açık havuz ve buhar odası bulunmaktadır. Bu küçük otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde cankurtaranlık hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x