Casablanca

Sotavento, Hortas
Casablanca Genel
Casablanca Öne Çıkan Resim
Casablanca Dış Mekan
Casablanca Dış Mekan
Casablanca Dış Mekan
Image More +20 fotoğraf
Casablanca
Rua 7 Monte Gordo Sotavento, Hortas

Casablanca misafirlere Vila Real Santo Antonio (Monte Gordo) bölgesinde, Monte Gordo Plajı ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde ve Casino Monte Gordo ile yaya olarak 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Golfo de Cádiz ile 0,7 mi (1,2 km) ve Santo Antonio Spor Kompleksi ile 2,2 mi (3,5 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

Misafirler için buzdolabı olan 55 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve kapalı havuz bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x